Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O. Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Як відомо, Світлана Тарабарова має двох дітей – Марію та Івана, і насолоджується материнством. Артистка іноді показує, як проводить час із малюками, розповідає про виховання. А зараз вона дала пораду, як з ними зблизитися та відволікти від трагічних подій в Україні.

Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram
Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram

На її думку, спільне приготування, ліплення чогось або навіть будівництво може допомогти в цій справі. Також таке сімейне дозвілля дарує найцінніші моменти дитинства.

"Вони посміхаються, у будинку стоїть аромат і навіть дорослим психологічно стає трішечки легше", - написала Тарабарова.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щоб не бути багатослівною, Світлана показала, як застосовує свої поради у житті. На відео Іван і Марія працюють з тістом, роблять печиво з форм і випікають його в духовці під наглядом мами.

"Щоб у кожного українця був свій дім, на своїй рідній землі. Мріємо разом із малими", - додала артистка.

Раніше ми писали про те, що руда красуня Світлана Тарабарова нагадала, в чому сила українців: "Станемо пліч-о-пліч"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова підказала дієвий метод боротьби зі стресом та негативом: "Стає легше"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова зізналася, чи вважає Тодоренко своєю подругою після її зради: "Намагалася знайти виправдання"