Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару нещодавно показала свого нового "співмешканця" - милого породистого кота на прізвисько Мафін, який влаштувався в її родину. Тепер артистка регулярно розміщує фото та відео з пухнастиком, і дуже радіє його компанії.

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

На цей раз вона показала, як Мафін по-господарськи розвалився на ліжку в її ногах, займаючи дуже багато простору. Варто зазначити, що Ірина вирішила взяти під опіку не маленьке кошеня, а кота, що вже підріс.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На опублікованому в Insta Stories відео Сопонару жартівливо поскаржилася на те, що Мафін не поміщається у кадр, а той навіть не підняв на неї голову, адже був дуже зайнятий – спав. Гумористка намагалася привернути його увагу, кликала, але він в яку.

"Та такий довгий, що не поміщаєшся в кадр, Мафін", - сказала Ірина на відео.

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" приголомшила новиною про поповнення в сім'ї: "Який він солоденький"

Як повідомляв Знай.ua, "Халк, але люблю Бетмена": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поговорила з підростаючим поколінням

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського: "Навіщо втягувати..."