Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська поділилася свіжими фотографіями з дітьми - сином Робертом і донькою Олівією, яких вона народила від колишнього чоловіка, боксера В'ячеслава Узєлкова. У кадрі сімейство щасливо посміхається та явно насолоджується компанією один одного.

Скріншот із Instagram, Марина Боржемська
Скріншот із Instagram, Марина Боржемська

Спортсменка зворушливо зізналася, що діти - це все її життя, саме вони мотивують її та надихають.

"Моє натхнення та життя❤️Коли у мене запитують, що мене мотивує та надихає, вони - моя перша і найголовніша відповідь", - написала Марина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Боржемську та дітей завалили компліментами фанати та відзначили, як швидко летить час – Олівія та Роберт вже зовсім дорослі.

Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/
Коментарі - instagram.com/uzelkova.marina/

Варто нагадати, Узєлков та Боржемська розійшлися після 20 років шлюбу, у 2018 році. Конкретних причин ніхто не озвучував, але Марина натякала на домашнє насильство з боку В'ячеслава, хоч він усе заперечує.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська порадила не плутати тих, хто боронить Україну: "Не можуть інакше"

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська розкрила джерело натхнення та сили для кожної українки: "Реалії життя диктують нові правила"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Узєлкова Боржемська показала, хто її справжня опора в житті: "Кращий"