Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт в Instagram, продовжує радувати шанувальників різними публікаціями до цього дня.

Хоча через останні фотографії та відео складається відчуття, що виконавиця знову втратила контроль над власною сторінкою. Бо багато хто з опублікованого носить провокаційний характер.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Наприклад, спочатку постала пост, де вона постала в класичному українському вбранні під пісню Ганни Трінчер та Олексія Завгороднього.

"У дурдомі випускний. Заберіть у Камінської телефон", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нагадує контент Джигана пару років тому в Америці", "Заберіть у Слави телефон! Це явно грає не їй на користь!", "Походу зламали сторінку", "Судячи з усього, перехід від співачки до шлендри-повії через 3... 2... 1...", - пишуть користувачі у коментарях.

А вже слідом з'являється архівне відео зі Славою Камінською. Точніше зі співачкою у молодості, коли вона ще виступала не під псевдонімом, бо її ім'я при народженні – Оля Кузнєцова.

Нагадаємо, Слава Камінська посміялася з Вікі з "НеАнгелів", але зрозуміли не всі: "Дешевий піар"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська знову публічно образила колишню подругу Віку Сміюху з "НеАнгелів": "Тільки вміє людей гидити"

Знай.ua писав, шестирічна дочка Слави Камінської знайшла собі "нареченого" за тисячі кілометрів від будинку: "Мене тато твій уб'є"