Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та " Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших.

Наразі артистка активно розвиває свій аккаунт у Instagram та розміщує інформативні пости для шанувальників, кількість яких уже перевищила 500 тисяч.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

Надія Матвєєва після недавньої атаки Києва нагадала, що окупанти мають на меті залякати мирне населення. Ранок 17 жовтня для неї видався тривожним, було багато трагічних новин, а мешканці столиці чули страшні вибухи на власні вуха.

"Нелюди хочуть залякати людей!Знищити те, що живить життя.Дзуськи!" - заявила Матвєєва.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Щоб хоч трохи підбадьорити замляків у такий тривожний час, артистка показала фото, де вона щасливо посміхається з подругами - головним редактором журналу "VIVA", а також ведучими 1+1 Нелею Шовкопляс та Валентиною Хамайко.

"Знайшла у себе фото одразу з кількома усмішками щирих україночок💙💛 Усміхніться, будь ласка, й ви нам, непереможні прекрасні, наші люди 🇺🇦", - написала зірка.

Раніше ми писали про те, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва підказала, чим зайнятися під час тривог: "Одне із завдань"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва знайшла, кому сказати "дякую" за кожен день: "Загадити мені"

Також портал Знай.ua писав, що М'ята поруч із Матвєєвою з "Все буде добре" заговорила про українок, здатних перевернути світ: "Знаємо ціну життя"