Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

У День українського козацтва 14 жовтня Анна Трінчер та Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, випустили спільну пісню "Який ти козак".

Позитив і Анна Трінчер, скріншот з кліпу
Позитив і Анна Трінчер, скріншот з кліпу

Вона зібрала багато позитивних реакцій від слухачів та зіркових колег, не рахуючи Слави Камінської з "НеАнгелів" - вона "заплювала" творчість артистів.

Пісня потихеньку підкорює топи на музичних платформах, про що повідомила Трінчер. Також вона вирішила поділитися архівним та дуже кумедним фото, коли Олексій Завгородній ще був у складі гурту "Время и Стекло" з Надією Дорофєєвою, а вона його маленькою фанаткою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Це ми з Позитивом робимо спільний трек. А це я 11 років назад на його фан-зустрічі", - написала зірка.

Позитив та Трінчер, фото з Instagram
Позитив та Трінчер, фото з Instagram

Шанувальники зазначили, що мрія Анни Трінчер збулася, а деякі заявили, що вона анітрохи не змінилася відтоді.

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Раніше ми писали про те, що Позитив наблизився до заміжньої Анни Трінчер, але руки тримав далеко: "Надя не ревнує?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер не носить обручку, а Волошин зберігає і переглядає фото з колишньої: "Зовсім не смішно"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер після "пропажі" показала, як її змінює алкоголь: "Вперше у житті дозволила собі..."