Відомий співак Іван Дорн активно виступав у росії, але з початку жорстокої війни в Україні кардинально змінив свої погляди. Хоча артист довгий час вважав росіян та українців "братами", зараз він засуджує путінський режим.

Іван Дорн вирішив свій день народження направити на дуже добру справу, оголосивши його міжнародним днем ​​донатів та посмішок. Артист особисто хоче допомогти Миколаєву та його мешканцям, які дуже постраждали через російських окупантів. Він закликав інших долучитися до відновлення міста.

Іван Дорн, фото з Instagram
Іван Дорн, фото з Instagram

"Ну що! Поки ворог не заспокоюється та намагається бити по нам, ми тримаємось разом, відновлюємо наші міста та продовжуємо посміхатися", - заявив Дорн.

Музикант зазначив, що внаслідок постійних обстрілів з боку росії в Миколаєві було перебито водопостачання, тож жителі міста залишилися без питної води. Для його відновлення потрібно створити бодай одну свердловину, яка коштує 634 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Усі, хто завтикали привітати Миколаїв із Днем міста та не хоче провтикати привітати із Днем нарождення мене - зараз саме час донатити", - наголосив артист.

Раніше ми писали про те, що Іван Дорн попався в Європі з експродюсером Лободи Кропивиною, яка живе в росії: "Так багато ніжності"

Як повідомляв Знай.ua, Іван Дорн заспівав про непокорену Україну, яка стійко тримає удари росії, і освідчився в коханні

Також портал Знай.ua писав, що Іван Дорн із Onuka та The Hardkiss привіз кругленьку суму зі США, щоб допомогти українцям: "Час для звіту"