Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy, повідомив шанувальників про особливу подію. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Wellboy дуже стрімко злетів на п'єдестал і став справжнім феноменом українського шоубізу, тому вихід його треку – це особлива подія для мільйонів шанувальників. Так, виконавець анонсував свою нову роботу, опублікувавши уривок із майбутнього хіта.

Wellboy (Антон Вельбой), фото: Знай.ua
Wellboy (Антон Вельбой), фото: Знай.ua

Wellboy показав кілька моментів із нового кліпу, де з'явився в компанії ефектної блондинки. Парочка спочатку стрибає, тримаючись за руки усамітнившись десь на природі, а потім крутиться серед нічного міста. Повну версію співак пообіцяв показати вже 21 жовтня.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники оцінили несподіваний анонс і додали, що початок його нової роботи дуже вразив їх.

"Каааайф", "Який класний початок", "Чекаємо", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Wellboy пустив слини на пишні груди Даші Астаф'євої, забувши Арестовича та Гордона: "Це все вишні".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".