Актриса Ірина Поплавська стала знаменитою завдяки ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко".

Дівчина нещодавно відкрилася для шанувальників у Instagram, а зараз поділилася думками у публікації, побажавши, щоб українці полюбили себе.

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

"Що це означає? До цих пір шукаю відповідь на це питання і точно усвідомила, що вона куди глибше "зводи себе в кафе і купи все, чого душа бажає". Полюбити себе - це обрати себе, то є прийняти. Прийняти себе, якого іноді ненавидиш, якого не хочеш дивитися, якого хочеш позбутися " , - пише Ірина Поплавська у публікації.

За її словами, це означає визнати самотність і усвідомити, що подібне проведення часу набагато краще компанії інших людей. А ще, звісно, ​​прийняти своїх демонів і перестати йти на поступки тим людям, хто не хоче їх приймати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ірина Поплавська, фото: Instagram
Ірина Поплавська, фото: Instagram

І головне нічого не боятися, домовлятися, миритися із собою.

"Ще кілька років тому я могла б собі сказати, що ось ти товста, тупа, але зараз я якось сприймаю себе зі своїми плюсами та мінусами", "Гарні слова, а найголовніше, що так і є", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Моя улюблена Страшка" Ірина Поплавська зазіхнула на святе за безкоштовно: "А я що?"

Як повідомляв "Знай.uа", Яніна з "Моя улюблена Страшка" побила чоловіка, щоб прославитися: Дар'я Барихашвілі зважилася на правду

Знай.ua писав, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська наїхала на українців: "Сіяти п*здец"