Юрій Ткач, якого всі знають за проєктом "Ліга сміху", "Квартал 95", а також серіалу "Одного разу під Полтавою" подуріє зі своєю милою донечкою і зворушив українців. Відео опублікувала дружина гумориста Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач обожнюється тисячами, якщо не мільйонами українців, адже він чудовий гуморист із неповторною харизмою, яка здатна підкорити з першого погляду. Втім, не менш привабливою та ефектною росте його дочка Ліза і вона часто стає героєм роликів, які публікую в мережі зіркові батьки.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вікторія Ткач зняла, як її чоловік та дочка піднімають один одному настрій після чергової повітряної тривоги. Ролик вийшов не дуже зрозумілим, але максимально зарядженим на позитив.

"Головне, це правильний настрій))) Знову після тривоги до школи", - підписала кадри Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Емоції не змогли стримати і шанувальники.

"Так, діти дуже радіють, що треба йти до школи. Спілкування дуже не вистачає", "Це бомба", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" нагадав, що "судний" день для окупантів вже близько: "Ви за все відповісте".

Також наш портал інформував, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" зворушила українців сильними словами про наболіле: "До сліз".

Крім того, наш портал інформував, Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" перетворилася на справжню діснеївську принцесу і підкорила українців: "Скільки душі".