Популярна українська письменниця Ірена Карпа не дуже часто ділиться із шанувальниками фото та відео в Instagram, проте іноді її практично не зупинити.

Періодично це пов'язано з останніми подіями - загроза ядерної війни і таке інше... але зараз вона показала, як іноді варто розслабитися і зробити собі приємно не своїми руками.

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

"І далі в рамках "свій до свого по своєму" раджу вам чудову масажистку з гарною освітою та навичками в Парижі. Масаж - це не вишукування. Це і для морди обличчя корисно, і для кровообігу, і для роботи баняка, в якій той кровообіг може нормально добивати після зняття затискачів (привіт, сидяча робота) У Люди вже навіть є певні "місця айтішників" на черепі, де натиснеш, і стає різко добре. тайського", - пише вона в кількох Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В кінці базару купити можна квіти. І це часто найважливіше. У школі не любили їх. А зараз дуже. Тому що пахнуть", - заявляє вона, згадуючи, що подібні квіти часто продавали жінки біля метро.

Нагадаємо, відома черкащанка Ірена Карпа показала, що може зробити з півнем: "Будете ввічливі"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірена Карпа заспівала через всіх закоханих, хоча вірші писати не любить: "Вони зрозуміють"

Знай.uа писав, Ірена Карпа знайшла спосіб, як "башити" і не "пробать" життя: "Мене гребет"