Українська співачка Ліда Лі, підопічна Монатіка, показала, як можна легко розправитися з путіним, у всякому разі їй на кухні це вдалося ідеально.

У своєму акаунті в Instagram співачка розмістила сатеричний ролік, де позбавляється путіна за допомогою домашнього капця.

Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/
Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

На відео, під музичний супровід Boney M. "Rasputin" Ліда Лі побачила, як на столі з'являється кран з путіним. Вона швидко знімає капець, та стукає по столу. Потілм залишається лише змахнути залишки рукою - вуа-ля і проблема зникла. Дівчина пише, що це сатиричне відео.

Створено виключно з сатиричною метою на істеричному настрої - написала співачка.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Дівчина у відео вирішила підкреслити свою фігуру спортивним цікавим костюмом топом та тугими легінсами.

Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/
Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

"Так тих тарганів!!!", "Набрид гидкий тарган-дідуган. Капцем його нах!!!!", "Крута реклама капців вийшла", "Це як можна розв'язувати питання з супер силою та прибити одним хлопком зло", - написали у коментарях шанувальники дівчини.

Ліда Лі, коментарі. Фото: instagram.com/lidalee_official/
Ліда Лі, коментарі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

Нагадаємо, ми писали, що Оля Цибульська вхопилася за пляшку та оцінила ризики: "Поки не спробуєш...".

Як повідомляв "Знай.ua" Микита Добринін розкрив, що робить його життя гармонійним - Квіткова із сином у списку є: "Дають сили".

Також "Знай.ua" інформував, Мішель Андраде з "Орла і решки" в спокусливому топіку заховала очі у нічному місті: "Не знаєш, поки не втратиш".