Український теле- та радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL та герой романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін часто радує шанувальників новинами зі свого життя молодого батька та люблячого чоловіка в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,2 мільйона людей.

Нещодавно Микита Добринін став ведучим популярного шоу "ЖВЛ", яке розповідає глядачам про цікаві подробиці життя українських та зарубіжних знаменитостей.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram

Але цього разу Добринін помінявся місцями з тими, про кого мовить із студії. На акаунті шоу вирішили розкрити його п'ять правил для гармонійного життя. Саме вони роблять ведучого щасливим.

Їх лише п'ять:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
  1. Реалізація таланту та вмінь.
  2. Спорт. Не важливо який вид спорту, але він має бути присутнім в будь-якому віці.
  3. Освіта. Дуже важливо займатись самоосвітою. Це може бути все, що дає змогу дізнатись щось нове: книжки, різноманітні курси, якісні фільми та серіали.
  4. Оточення та сім'я. Рідні наповнюють, дають сили та натхнення.
  5. Бути корисним для інших. Вміти приємно дивувати інших, допомагати та звичайно займатись волонтерством.

Микита Добринін, фото з instagram
Микита Добринін, фото з instagram

Раніше ми писали про те, що українка звинуватила Дашу Квіткову, кинула на 740 доларів за курс: переплутані прізвища, педагоги-невміхи та обман.

Як повідомляв Знай.ua, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова намазала собі щось на обличчя, але "какашки" не радить: "Втомитеся дивитися"

Також портал Знай.ua писав, що Микита Добринін похвалився своєю дикою парубочою вечіркою, Притула згадав про русалку поруч: "Прокинувся посеред озера"