Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова ледь не розплакалася від спогадів ще недавнього безтурботного дитинства її дочки. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова обожнює спілкуватися з шанувальниками через соцмережі та регулярно радує їх новими фото та відео, як з моментами з особистого життя, так і роботи. Цього разу зірка захопила серією фото з дочкою та чоловіком.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, Ілона Гвоздєва вибралася на осінню прогулянку в компанії чоловіка та дочки, і не втрималася, щоб не зробити парочку ефектних фото на згадку. Хореограф зазначила, що війна змінила її дочку. Якщо ще недавно її очі сяяли радістю, то зараз вони сповнені смутку. Гвоздьова зазначила, що хотіла б завжди бачити дочку щасливою та пообіцяла їй повернути щасливе дитинство.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Колись пам'ятаю тебе маленькою серед жовто-гарячого листя і такою щасливою і усміхненою! І від цих спогадів серце криється! Зараз твої очі сповнені смутку, тривоги, але я обіцяю повернути твоє щасливе дитинство! Люблю тебе моя дівчинка", - поділилася хореограф. .

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" навчила українок не відкладати життя на завтра: "Сьогодні кожній потрібна мотивація".

Також наш портал інформував, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" навчила українців правильно зав'язувати пуанти: "Балет не прощає помилок".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."