Український гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко показав свою версію того, як у Росії з'явилися іранські дрони. Смішний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Українці непереможна нація, адже висміювати ворога та жартувати у такий важкий період здатні далеко не всі. "Амбасадорами" усмішок є такі гумористи, як Влад Шевченко, який періодично радує шанувальників забавними роликами на гострі теми.

Влад Шевченка. Фото: скрін youtube
Влад Шевченка. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко показав мініатюру на тему: Шойгу намагається замовити дрони-камікадзе. За версією гумориста розробник дронів просто не почув, що йому говорив Шойгу, тому літальні апарати вийшли з характерними вадами.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"А! Запиши: замовляють дрони, щоб смикалися як мопеди. Ще є побажання?", - сказав Влад Шевченко, будучи в ролі розробника дронів.

Українці вкотре посміялися та подякували гумористу за гарний настрій.

"Це геніально, дякую за підняття настрою", "Владе, ну хіба можна так довго пропадати? Де ми повинні брати мотивацію?", "Це геніально", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився своєю версією того, що сталося з кримським мостом: "Був зорепад..."

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" нагадав, що "судний" день для окупантів вже близько: "Ви за все відповісте".

Крім того, ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" без ліфчика встигла лише прикритися ганчіркою: "Застали зненацька".