75-річна зірка "Хижака" об'єднала зусилля з ще одним культовим голлівудським мачо, 76-річним Сільвестром Сталлоне, для домашнього сеансу вирізування гарбуза.

Але в справжньому стилі колеги по "Нестримним" зробили свій внесок у речі та використовували ножі для виживання, щоб виконати свою роботу.

18 жовтня увечері в Instagram пара поділилася фотографією своєї підготовки до Гелловіна у своїх акаунтах.

"Я і мій великий друг Арнольд, schwarzenegger, проводимо час у його дивовижному офісі, вирізуючи гарбузові голови для Геловіна за допомогою ножів для виживання!! - Сталлоне підписав знімок. - Ось чим займаються у вільний час справжні АКЦІЙНІ хлопці!"

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шварценеггер також поділився цим же зображенням зі своїми 22,6 мільйонами підписників у Instagram, написавши: "Щасливого Геловіна, officialslystallone".

Використання ножів для виживання, здається, є тонким натяком на їхній відповідний екшн-світан, оскільки така зброя відігравала ключові ролі в "Рембо" Сталлоне та "Коммандо" Шварценеггера.

Пара пройшла довгий шлях з моменту їхнього гучного суперництва у 80-х роках.

Два мачо перевершили один одного у всіх мислимих відносинах, від того, у кого була "найбільша гармата", до того, у кого "було менше жиру, коли він пішов у виробництво".

Але вони відклали все це незабаром після того, як разом знялися в "Плані втечі" та "Нестримних", і незабаром почалася справжня дружба.

Сильвестр Сталлоне, кадр з відео
Сильвестр Сталлоне, кадр з відео

"Я так радий, що ми залагодили наш безлад, тому що це було некрасиво ", - сказав колишній губернатор Каліфорнії у 2017 році про їхню колишню ворожнечу, згідно SlashFilm. - Ми безжально атакували один одного у пресі. Ми обзивали один одного і називали наші слабкі місця, і це було таке змагання”.

Арнольд Шварцнегер. Фото: Drive.ru
Арнольд Шварцнегер. Фото: Drive.ru
Арнольд Шварцнегер. Фото: Drive.ru

Нагадаємо, що потужний "Рембо" Сільвестр Сталлоне передумав розлучатися через собаку.

Раніше ми повідомляли, що в мережі показали позашлюбного 24-річного сина Арнольда Шварценеггера.