Олег Винник довгі роки був улюбленцем тисяч українок по всій країні віком від 15 до 70 і впевнено тримався на піку народного кохання.

Але з початку великомасштабної війни, яку почала росія на чолі з путіним, Винника і слід застудився, що змушує багатьох задуматися.

На запитання про улюбленця українських "вовчиць" відповіла зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Олег Винник, скріншот з відео
Олег Винник, скріншот з відео

"Він десь зник, кажуть, що він хворий. Ну, якщо хворий, то нехай лікується. Але якщо ні - то це страшно" , - заявила 35-річна зірка "Жіночого кварталу".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У відповідь Доротюк припустила, що шанувальники співаку цього не вибачать.

"Його тут усі так любили! Ну як так? Я не вірю в те, що він просто десь сховався. Напевно, щось сталося з ним. Я не вірю, що він може бути таким непорядним" , - додала Ірина Сопонару. .

Зазначимо, що на те, що Винник перестав з'являтися на публіці, першими з українських знаменитостей звернули увагу співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна у рамках проекту "Дорослі дівчатка"

. У червні фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин припустив, що Винник, можливо, знаходиться у Німеччині.

Олег Винник, фото: канал "Україна"
Олег Винник, фото: канал "Україна"

Нагадаємо, що Ірину Сопонару із "Жіночого кварталу" попросили знайти Олега Винника.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поскаржилася на розміри "співмешканця", що розвалився на ліжку.

Також стало відомо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського.