Відома українська артистка Alyona Alyona показала, як проводить свій вільний час від концертів. Навіть у вихідні хоче бути вкрай активною, тож вирушила до лісу.

Нові stories були опубліковані на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина ділиться різними моментами зі свого життя.

Примітно, що в ліс артистка вирушила з макіяжем, адже захотілося чогось незвичайного. Як каже вона сама: "Хто рано прокидається - той іде за грибами гарний".

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Настрій у Олени на найвищому рівні, і вбрання вона підібрала відповідний для таких прогулянок – спортивний костюм, спеціальна шапка, а також палиця для пошуку грибів.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Улов одразу вийшов успішним. Вони знайшли як опеньки, так і білий гриб. Однак, щодо другого вона не впевнена, адже досвіду, зважаючи на все, вкрай мало.

"Наші історії. Перша історія: я їхала сюди, дуже хотіла купити яблуко, але тут такі поселення, що у кожного свої сади, і ніхто не продає, людям не треба. І ми щойно йшли лісом, знайшли велике яблуко посеред дороги, і я його зараз їм. А ще тут дуже багато ось таких опеньків, але вони вже старі" - розповідає про свої пригоди Alyona Alyona.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Після невеликого та раптового перекушування вони продовжили шукати гриби. Якщо артистка знайшла "мокру красиву бабку", а ось її компаньйон знайшов білий гриб.

Пізніше справедливість все ж таки перемогла, як зазначила дівчина: "Справедливість є у світі. Не тільки Вова знаходитиме гриби" - було сказано після того, як вона теж знайшла корисні гриби.

Ось така невелика, але вкрай цікава пригода співачки.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Нагадаємо, що Alyona Alyona розповіла, як її в Україні "зустріли" дрони-камікадзе, випущені окупантами

Раніше повідомлялося, що Alyona Alyona заговорила про "синдром емігранта", який з'явився в українців через війну

Також, Alyona Alyona після швидкого схуднення потрясла обвислими "вушками "