Нещодавно Надя Дорофєєва разом із продюсером Володимиром Завадюком звертала увагу на "Голос країни", який повернувся на телеекрани країни зовсім недавно.

Туди, як виявилося, запросили саму "Пташку", звільнену з російського полону після багатомісячного захисту "Азовсталі".

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу

"Коли заходиш у зруйнований будинок, емоції від побаченого дуже глибоко б'ють! своєю сім'єю, розповіла, що колись просила зробити великий льох і всі з нею сперечалися, а потім цей льох врятував життя наших хлопців-військових. Вона розповідала це і плакала.

За її словами, подібних історій по всій Україні дуже багато. Тому треба продовжувати допомагати не лише українським військовослужбовцям, а й іншим фондам, які займаються допомогою мирним мешканцям.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Мрії українців наразі це повернутися до свого дому", "Ті, хто мовчать, вже отримали бан по життю, а Україна буде вільною незалежною країною", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва у кліпі на пісню "У твоїй душі" показала свій дім та руйнівні наслідки війни

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва, незважаючи на кохання з Кацуріним, "зчепилася" з іншим: "Як тато з донькою"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва пояснила, що з нею відбувається, коли вона сильно намагається: "Не вистачить слів"