Нова роль Райана Гослінга у кіно змусила фанатів замислитися.

Генетично благословенний актор був зображений з довгими локонами та густою бородою під час зйомок свого останнього фільму "Падший хлопець" у Сіднеї 20 жовтня.

Актор канадського походження був одягнений у чорні джинси, білу сорочку, червону куртку та бейсболку задом наперед для драматичної сцени, яка відбувається, коли він стоїть на даху п'ятиповерхової стоянки.

Якогось моменту Гослінг одягнув темні сонцезахисні окуляри і підстрибнув у повітрі.

Райан Гослінг на зйомках, фото: Media-Mode/SplashNews.com
Райан Гослінг на зйомках, фото: Media-Mode/SplashNews.com

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фільм, в якому також знімається Емілі Блант і знятий режисером "Джона Уіка" Девідом Літчем, ґрунтується на однойменному телешоу 80-х років.

Серіал, у якому знімалися "Людина на шість мільйонів доларів" Лі Мейджорс та Хізер Томас, був зосереджений навколо каскадера, який підробляв мисливцем за головами, коли робота над фільмом тривала повільно. Він проходив із 1981 по 1986 рік.

Судячи з фотографій, Гослінгу вдалося змити весь перекис, який мав для ролі Кена, для фільму "Барбі" 2023 року з Марго Роббі.

Марго Роббі, фото: Getty Images
Марго Роббі, фото: Getty Images

Інтернет вибухнув, коли була опублікована кумедна фотографія Гослінга з білим світлим волоссям, що розвивається, точеним пресом і нижньою білизною "Кен".

Гослінг мав принаймні одну шанувальницю, давню кохану Єву Мендес, яка поділилася зображенням в Instagram.

Нагадаємо про перевтілення в Кена: Райан Гослінг кардинально змінив зовнішність, щоб стати зіркою "Барбі" з Марго Роббі.

Раніше ми повідомляли, що Netflix перетворює "Сіру людину" на кінематографічний всесвіт: Райан Гослінг і Кріс Еванс створили нову еру.