Знаменитий виконавець Артем Пивоваров вразив шанувальників несподіваним тандемом із не менш талановитою особистістю, пісні якої обожнюють українці. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров останніми місяцями регулярно радує шанувальників новими піснями, які одразу стають хітами. Він вражав дуетами з Надею Дорофєєвою, Олею Поляковою та навіть Alyona Alyona.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Цього разу він вирішив надати нового звучання народній пісні "Ой на горі", яку напередодні переспівав сам. Для цього завдання він заручився підтримкою Олега Шумея, який відоміший під сценічним псевдонімом SHUMEI.

"Нове бачення народної пісні #ОйНаГорі. Дякую @shumei.music за те, що приєднався до мого проєкту "Твої вірші, мої ноти"! Упевнений, що це не остання наша спільна робота", - зазначив Артем Пивоваров.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Артисти дуже емоційно виконали пісню під акустичні гітари та викликали справжній фурор у мережі.

"Справжній козацький драйв", "Вітаємо з прем'єрою, хлопці!! Неймовірна сила українського духу", "Яка пожежа", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров поділився радісною новиною – мама у безпеці: "Допомогли хлопці з Kraken".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес зганьбився з диким відео на телефоні, Дорофєєва це терпіла: "Дуже соромиться, але..."

Крім того, ми писали, Настя Каменських розкрила, яке велике значення має будинок у житті українців: "Повернення до витоків"