Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська розповіла про "ігри розуму", які влаштувала, щоб очистити своє оточення від бажаних осіб. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Слава Камінська поділилася цікавим фото, на якому позує у пікантній сукні з ефектним декольте. Але свою посаду присвятила значно серйознішій темі. Вона зазначила, що почала "гри розуму", ймовірно натякаючи, на своєрідні публікації на своїй сторінці, які почали нещодавно з'являтися. Реакція деяких осіб змусила її замислитись про багато що.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

"Мені завжди були цікаві ігри розуму) І я, як егоїстка, почала цю гру! І знаєте що? Поки 1:0! Незрозуміло на чию користь (вам) Я заблокувала багатьох, коли зрозуміла, що лицемірство і є життя багатьох!", - Поділилася Слава Камінська.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники здебільшого підтримали зірку, але натомість деякі зазначили, що це трохи "по-дитячому".

"Лицемірство у них у душі, як то по лицемірськи написав...", "Просто займіться творчістю. Навіщо все це... Як то по-дитячому, і іронією. . Іншим зараз і це не дано", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська з "НеАнгелів" розкрила таємницю своєї особи і заговорила про дурдом: "Зламали".

Також наш портал інформував, Славі Камінській ставлять діагнози в той час, поки вона хвалиться вусатим "нареченим" і скандалить: "Лікарня".

Крім того, ми писали, Слава Камінська знову публічно образила колишню подругу Віку Сміюху з "НеАнгелів": "Тільки вміє людей гадати".