Відома українська телеведуча Маша Єфросініна приєдналася до Володимира Дантеса та Олексія Дурнєва в їхньому благодійному турі Європою. Як зіркове тріо витрачає час в одному номері показав у соцмережі instagram колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вирушили у благодійний тур Європою. Знаменитості поставили собі за мету своїм гумором зібрати кошти на допомогу українським захисникам і зробити це за рахунок свого почуття гумору.

Олексій Дурнєв і Володимир Дантес, скріншот
Олексій Дурнєв і Володимир Дантес, скріншот

Маша Єфросініна вирішила допомогу зірковим друзям та приїхала до них для спільного виступу. Дантес показав, як вони втрьох мило проводять час перед концертом. Виконавець зазначив, що дуже радий такій зустрічі, адже побачив Машу вперше від початку повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Просто уявіть, якою буде пожежа", - підписав кадри Вова Дантес.

Незабаром Маша Єфросиніна поділилася кадрами з виступу, який, судячи з реакції зали, пройшов на найвищому рівні, як і передбачав Дантес.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Позитив вперше після розлучення заговорив про нові відносини, але ім'я коханої залишив таємно: "Зараз не час".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес та Олексій Дурнєв без жінок вирушили запалювати до Польщі: особисті, інтимні, хвилюючі, непристойні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".