Відома українська кондитерка, переможниця та суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Ліза Глинська поділилася добіркою найкращих фільмів про кулінарії.

Ліза Глінська має досить велику аудиторію шанувальників, тому намагається часто радувати їх новими фото, рецептами чи цікавими моментами з професійного життя у своєму Instagram.

Цього разу Ліза Глінська вирішила поділитися зі своїми фоловерами добіркою найкращих фільмів про кулінарії, які можна із задоволенням подивитися на вихідні.

Фото зі сторінки Лізи Глинської
Фото зі сторінки Лізи Глинської

"Моя історія та мрії про Le Cordon Bleu у Парижі, почалася саме в момент перегляду фільму, який надихнув змінити своє життя і вирушити на навчання кондитерському мистецтву до Франції…❤️ Звичайно ж мій шлях був довгим, але неймовірним 😍", - розповіла вона.

Фото зі сторінки Лізи Глинської
Фото зі сторінки Лізи Глинської
Дівчина розповіла, що коли їй було лише 28 років вона дуже захопилася кулінарією. Але тоді вона не знала що з цим робити, адже на той момент у неї було вже дві освіти, і йти отримувати третю по кулінарії їй здавалося божевільним.

Фото зі сторінки Лізи Глинської
Фото зі сторінки Лізи Глинської

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Але... одного разу я побачила американський фільм "Джулі та Джулія: готуємо щастя за рецептом", з чарівною Меріл Стріп у головній ролі.Це реальна історія Джулії Чайльд, першої жінки-кулінара, яка вирушила на навчання в кулінарну школу "Le Cordon Bleu" у 1940-1950-х рр.. І я зрозуміла - ось воно, Le Cordon Bleu! Всесвітньо відома школа, всього рік навчання - це ж те, що мені потрібно! …", - розповіла Глинська.

Фото зі сторінки Лізи Глинської
Фото зі сторінки Лізи Глинської
Добірка фільмів про кулінарії від Лізи Глинської:

- Шоколад
- Смак життя
- Кухар для президента
- Шеф
- Жінка зверху
- Прянощі та пристрасті

Нагадаємо, що зірка "МайстерШеф" Ліза Глинська навчила українців розрізняти краєвиди.

Раніше ми повідомляли, що Ліза Глінська з "МастерШеф" зізналася, що стала жертвою шахраїв.