Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала, чим займається у перервах між ракетними атаками окупантів. Своє "екзотичне" захоплення вона продемонструвала на сторінці у соціальній мережі instagram.

Аня Сагайдачна розповіла, що від стресу та паніки, яких неможливо уникнути у нинішніх реаліях, її рятують танці. Вона вибрала для себе досить нескромний вигляд танцю та продемонструвала свої вміння на відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

"Чим більше танцюю – тим більше енергії та сил у мені народжується. Танці зараз – мій особистий генератор. Так що десь у проміжках між ракетними атаками по місту та сиренами хапаю форму та бігу до зали. І останнім часом хочеться танцювати саме що Така ось захисна реакція організму на щоденний глибокий біль", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Думки шанувальників щодо захоплення актриси розділилися - деякі були в захваті, інші заявили, що не бачать її в танцях.

"Круто", "Як актриса, Так! Дуже талановита! Красива! Як танцівниця - ну .... зовсім ніяк ... вибачте ...", "Яскрава і неперевершена", "Дуже круто!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна згадала сестру-зрадницю з росії: "Боялася, що тут її з'їдять".

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" поїхала у відрядження, доки сім'я у Києві під вибухами.

Крім того, ми писали, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" спіймала "дзен" і похвалилася дивовижною здатністю: "Порятунок".