Сестра Софії Ротару Ауріка розкрила секрет сім'ї. Про це вона розповіла на програмі "Вікриття".

Зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, проте її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, все ж таки вони дають можливість шанувальникам дізнатися, як і чим живе їхня улюблена співачка.

Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.
Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.
Софія Ротару з чоловіком. Фото: Вікіпедія.

Цікаво, що самій Софії вже 75 років, проте вона виглядає неймовірно молодою. Якось її сестра Ауріка зазначила, що такий вигляд характерний для всієї родини. Співачка дякує мамі і татові за те, що всі в їхньому роді виглядають молодшими за свої роки. Артистка чесно визнається в одній слабкості: вона любитель сімейних урочистостей, коли рідня збирається за святковим столом.

Коли ми зустрічаємося з Софією, можемо посмажити картоплі, любимо яйця і можемо їсти їх тричі на день
, - зізнається Ауріка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скрін, Instagram Ротару
Скрін, Instagram Ротару

Жінка розповіла, що раніше їхні батьки тримали корову. Тому вся сім'я їла молочні продукти. Нині вони теж збираються у селі, проте тепер п'ють домашнє вино.

Нагадаємо, що Софія Ротару "послала за російським кораблем" тиктокера Кадирова, Лавров встиг поплакатися: "Постійно дзвонять люди".

Раніше ми повідомляли, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay вирішила вразити всіх на вечірці: "Дикий космос".

Також стало відомо, що Наталія Валевська показала, як Ауріка Ротару допомагає Україні, доки її сестра мовчки "відсиджується".