Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська знову нагадала українцям про заняття спортом, які можуть принести користь тілу та організму, тільки якщо вони регулярні. Вона навела в приклад простий прийом їжі. Адже його ніяк не можна перенести на тиждень. Це правило повинно працювати і з тренуваннями.

Марина Боржемская, фото из Instagram
Марина Боржемская, фото из Instagram

"Скільки часу ви приділяєте тренуванням в день чи тиждень? Знову не виконали тренування? Ви ж не переносите прийом їжі на наступний тиждень? Ось із тренуванням так робити не потрібно😉", - написала Боржемська.

Знаменитість відзначила, що фізичні навантаження необхідні, особливо тим, хто веде малорухливий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Візьміть за правило тренуватися хоча б декілька разів на тиждень, і ваше тіло скаже вам дякую. Також ви станете здоровішими, витривалішими та сильнішими!" - заявила вона.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська показала, яку мотивацію в житті їй "подарував" колишній Узєлков: "Перша і найголовніша відповідь"

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська порадила не плутати тих, хто захищає Україну: "Не можуть інакше"

Також портал Знай.ua писав, що Марина Боржемська розкрила джерело натхнення та сили для кожної українки: "Реалії життя диктують нові правила"