Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil днями виповнилося 27 років і з нагоди такої важливої ​​дати вона вирішила відвідати рідні землі, щоби побачитися з друзями та виступити для шанувальників на концерті. З нього якраз вона й показала яскраві моменти в соцмережі.

Jerry Heil (Яна Шемаєва), фото: Знай.uа
Jerry Heil (Яна Шемаєва), фото: Знай.uа

Варто зазначити, що Яна близько півроку тому вступила до коледжу Берклі і прилетіла до Києва з Бостона лише на декілька днів.

"Я повернулася додому з навчання в Штатах на три дні, щоб провести свій День народження з сім’єю. Так і зробила. Ось кадри, як мене привітала моя Львівська сім’я💙💛🐼 аж ось нас скільки…!!!" - написала Шемаєва.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Гостей на її концерті було чимало, всі вони дуже були раді бачити Яну. Також вона наголосила, наскільки почесно зараз бути українцями, але не лише у паспорті, а й у душі.

"Бути українцями — це належати до найбільшої у світі компанії однодумців, ціль якої — створення безпечного і прогресивного майбутнього на основі БАЗИ: нашої культури, мови та пісні, які ми любимо на підсвідомому, на генетичному рівні. ЗА ЩО І СТОЇМО", - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil на 27-річчя попросила "скинутися" їй на 40 котів: "Цей день настав"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil та Павла Зіброва занесло до "легітимного" Віктора Януковича: "Зіграв чималу роль"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil вирішила потягатися з Олею Поляковою, через чорну штору вилізла одна частина: "Альтер-его увійшло"