Відома українська артистка та травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Монро згадала про те, як люди жили в 90-ті роки, коли на все був страшний дефіцит, затримки зарплат та відсутність банальних благ. Вона зазначила, що найкраще почувалися ті, хто щось перепродував, іншим доводилося виживати.

Скріншот з Instagram, Монро
Скріншот з Instagram, Монро

"Хоча в Києві було і світло, і газ, і опалення, часи були скрутні. Дуже. Як мені тоді здавалося. Але їх не можна і не треба порівнювати з теперішнім часом", - заявила Монро.

Також вона додала, що те, що відбувається, можна назвати справжнім геноцидом українців, хоча в цей час росіяни "шикують" і насолоджуються життям.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Ти дивишся на їх ситі та доглянуті обличчя, слухаєш про те, яке дизайнерське взуття він купив, де вона відпочивала, і розумієш, що у більшості російскіх еліт все за**сь. Прийшлося зупиняти себе, інакше було б горе, і телефон полетів з балкону. Хоча він ні в чому не винен", - поділилася думками зірка.

Монро заявила, що світ несправедливий, але вона обов'язково дочекається справедливості, головне – це віра у перемогу та внутрішнє світло.

Раніше ми писали про те, що травесті-діва Монро відкрила секрет справжнього жіночого щастя: "Постійно жлоблюся"

Як повідомляв Знай.ua, травесті-діва Монро отетеріла від цін на цукіні і знайшла їм цікавіше застосування: "Вони що, вібрують?"

Також портал Знай.ua писав, що Монро після Усика "наїхала" на Полякову за те, що вона "продалася" росії, а потім перевзулась: "Хотіла слави та грошей"