Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Юля Бельченко лише недавно повернулася до рідної України і навіть не сама, а з хлопцем-іноземцем, обличчя якого досі не показала. Зараз дівчина повідомила, що настав час прощатися з коханим. Вона показала у Insta Stories знімки з його валізою.

"Ранок почався з прощання", - написала Зайка.

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Після фіналістка "Холостяка" тепло обійняла свого хлопця, проте зняла зворушливий момент так, щоб не викрити його особистість.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бельченко поділилася, що він відлітає по особистих справах та роботі, а ось вона вирішила залишитися в Україні, незважаючи на постійну загрозу обстрілів з боку російських окупантів.

Також вона не повідомила, коли знову побачить коханого.

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Юля зустрічається з таємничим хлопцем вже декілька місяців, а познайомилися вони закордоном, де вона тимчасово жила через вторгнення рф.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: скриншот Instagram

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" із шоу "Холостяк" не побоялася привезти в обстріляний Київ хлопця-іноземця: "Незважаючи на війну"

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" на першому побаченні з хлопцем одразу розставила пріоритети: "Бачу майбутнє..."

Також портал Знай.ua писав, що Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" натягла на тіло латекс, оголила груди і "заплювала" моралістів: "Прикривають грішки..."