Настя Каменських якось нещодавно заявляла, що українська земля багата на таланти, як жодна інша, бо вже зараз ми чуємо дуже багато чудових нових голосів, яким вдалося пробитися за допомогою війни.

На відео вона співала не свою пісню... а композицію Анастасії Прудіус (KOLA). А зараз виконавиця розповіла, що сама досить багато часу проводить зараз на студії. І все через те, що їй хочеться творити та надихати шанувальників своєю музикою, попри все.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

"Сама творчість мене наповнює, окриляє і дає віру в те, що скоро все буде добре", - пише Анастасія Каменських у публікації.

Знімок, прикріплений до цієї посади, явне підтвердження цього. Настя Каменських стоїть перед мікрофоном, у навушниках. У руці телефон із текстом однієї з нових пісень, яку, можливо, вже найближчим часом ми зможемо послухати.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Дуже чекаю нових треків", "Твої пісні дуже допомагають морально у цей складний час", - пишуть користувачі в коментарях.

Не обійшлося і без ботів, які згадали класичні 8 років, які в Донецькій та Луганській області нібито були пеклом... через постійні обстріли, яких насправді не було.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла, який подарунок їй зробили в Іспанії, поки Потапа не було поряд: "Чекаю на нові..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських вірить, що найкраще життя українців не за горами: "Обов'язково буде"

Знай.uа писав, Настя Каменських зізналася, що вже стала собі дозволяти: "Відкладаєте і вважаєте не вчасно?"