Відома українська телеведуча та акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч людей.

Нещодавно Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка вдруге стали батьками, проте ведучий пропустив народження сина через те, що перебуває в Україні, а його родина – у США. Багатьом цікаво, як його дружина справляється одна із двома дітьми – новонародженим та донькою Ксенією, яка вже ходить до школи.

Анастасія Коротка, фото: Instagram
Анастасія Коротка, фото: Instagram

Коротка показала синочка, укутаного і мирно сплячого на столі, а після себе, трохи змучену. Артистка зізналася, що все проходить не так і гладко без чоловіка і в чужій країні, хоча багато хто відзначає, що вона дуже сильна жінка.

Скріншот із Instagram, Настя Коротка
Скріншот із Instagram, Настя Коротка

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"На першому фото: "щасливе немовля спунькає". На другому фото: "щаслива мамка охе**ває". Це відповідь на всі ваші смс: "яка ви сильна жінка"🤣. Дякуємо що вірите в мене більше, ніж я в себе))))❤️" - написала Анастасія.

Бєдняков вирішив знову блиснути гумором і спитав, чи довго йому ще чекати чай. Він напевно знає, як "зашивається" його дружина.

Коментарі - instagram.com/nastyakorotkaya/
Коментарі - instagram.com/nastyakorotkaya/

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков не може відійти від пологів: "Радівся синові до 5 ранку"

Як повідомляв Знай.ua, у Андрія Бєднякова народився син, зірковий тато поділився ніжним фото: "Ласкаво просимо, козак"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" одягнувся як "чмоня" заради ЗСУ: "На передок, щоб не мерз задок"