Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярним після участі у шоу "Х-Фактор" та хіта "Гуси". Наразі артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням акаунту в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч людей.

Антон Вельбой, як і його зіркові колеги, допомагає ЗСУ і нужденним власними силами. На цей раз він похвалився результатами своїх благодійних концертів.

Wellboy, instagram.com/a.wellboy
Wellboy, instagram.com/a.wellboy

За декілька з них удалося зібрати достатньо коштів для того, щоб зробити 90 аптечок для бійців на передову.

"Ці штуки збирають мої друзі Паша та Артем в місті-герой Охтирка. Хлопці в мирний час займалися хто музикою, в кого була майстерня, але в цілому вони розвивали вуличну культуру в місті", - розповів артист про допомогу своїх друзів.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Також він додав, що хлопці з перших днів війни займаються волонтерством та допомагають Збройним силам України. Більше того, музикант показав процес виготовлення цих аптечок та фото з їхнім вмістом.

"Ми партизани! Батько наш Бандера", - жартівливо заявив Вельбой.

Раніше ми писали про те, що Wellboy запалив на сцені з вусатим "чоловіком" Слави Камінської з "НеАнгелів": "Вже можна чекати..."

Як повідомляв Знай.ua, Wellboy пустив слини на пишні груди Даші Астаф'євої, забувши Арестовича та Гордона: "Це все вишні"

Також портал Знай.ua писав, що Wellboy усамітнився з ефектною білявкою та повідомив про особливу подію: "Класний початок"