Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Тетяна Решетняк несподівано для всіх показалася у білій весільній сукні, хоча ніби нещодавно розійшлася зі своїм бойфрендом, проте потім все пояснила.

Tayanna, фото з Instagram
Tayanna, фото з Instagram

Як виявилося, таким чином вона вирішила підтримати цікаву ініціативу, націлену на тих дівчат, які чекають на своїх героїв з війни.

"Коли зусібіч оточує темрява – нам найбільше потрібна Любов. Ми живемо і кохаємо. Попри все. Попри війну, втрати та біль. Ми захоплюємось жінками, які щодня бережуть та несуть у завтра любов. Кохають. Створюють сім‘ї", - додала співачка.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Разом із брендом весільного вбрання зірка зайнялася пошуком українок, які готові поділитися історією свого кохання, а переможниця отримає весільну сукню.

"Кохання вже рятує світ. І твоя історія – це його найщиріший прояв!" - підбила підсумки Решетняк.

Раніше ми писали про те, що екссолістка "ВІА Гра" Віра Брежнєва та Tayanna заспівали у дуеті "Вишиванку": друга пісня в репертуарі українською

Як повідомляв Знай.ua, Tayanna знайшла янгола завдяки шлюбу з коханцем Ані Лорак, який виявився альфонсом: "Випросила у Бога"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna журиться через розрив з колишнім хлопцем і не втрачає надії зійтись знову: "В ілюзіях живу"