Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка нещодавно поділилася зі своїми фанатами списком улюблених українських фільмів, вирішила знову порадувати відданих шанувальників. Цього разу Злата опублікувала нові кадри, на яких вона співає свою пісню "Світло".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

На свіжому відео можна побачити, що співачка обрала один із балконів на центральній вулиці української столиці. Тут виконавиця стоїть у зеленій кофті, білих штанях, а на задньому фоні має навіть модельну сумочку - у такому луці Злата заспівала все вже знайому пісню "Світло".

Ще можна помітити, що поряд біля співачки горять різнокольорові лампочки, що лише додає кадру цікавої атмосфери. Також наголосимо на тому факті, що Злата Огнєвіч трохи змінила колір своєї зачіски, тепер виконавиця повна брюнетка.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Злата Огнєвіч звернула увагу на кадри, які опублікували у мережі під її пісню "Запали вогонь". На опублікованих кадрах, які виклав у мережу паблік "visitukraine", можна побачити українських захисників та захисниць. Тут яскраві кадри майстерно підставили під композицію співачки.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч підказала, що допоможе українцям вижити цієї зими в умовах війни: "Буде найважчою".

Раніше повідомлялося, "На серце": Злата Огнєвіч поділилася потужними кадрами із захисниками України.

Також, Лондон перетворив Івана Дорна на "Червону шапочку", таких вовки не їдять: "Що тут подивитися?".