Відомий український співак Сергій Бабкін, автор численних хітів, котрі постійно піднімають настрій мільйонам, продовжує дивувати своїх шанувальників.

Цього разу Сергій Бабкін поділився інформацією про свій благодійний концертний тур у європейських містах. За словами співака, усі гроші з концертів він відправить на відновлення Харкова.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Бабкіна у мережі Instagram.

Stories Сергія Бабкіна, скріншот: Instagram
Stories Сергія Бабкіна, скріншот: Instagram

"Гроші зі своїх сольних концертів я передаю до Харкова. Дякую вам за підтримку", - підписав свою історію Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

На свіжому фото можна помітити, що співак одягнув футболку, на якій зображено будівлю харківської адміністрації, великі змії та ракети окупантів, які ці змії героїчно перегризають. І тепер ясно, що Сергій Бабкін справді збирає гроші для відновлення свого улюбленого та рідного міста.

Якщо подивитися історію, яка була до цього, то можна зрозуміти, що співак встигне побувати у Відні, Братиславі та Познані. Все це європейські великі міста, де сьогодні живуть українці.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що днями Сергій Бабкін вразив шанувальників ефектним кадром та поділився сильними словами про майбутнє, яке бачить перед собою. Сергій Бабкін багато робить для України, зокрема виступаючи на благодійних концертах закордоном, збираючи гроші для захисників країни. Незважаючи на щільний графік, він знаходить час для спілкування з фанатами, зокрема за допомогою соцмереж.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала синові, що підріс: "ЄС моєї мрії".

Раніше повідомлялося, Сніжана Бабкіна показала ритуал, який захоплює її головного чоловіка: "Масаж перетворюється на...".

Також, Сергій Бабкін відірвався від землі і побачив світ наприкінці тунелю: "Майбутнє...".