Сергій Бабкін неординарний співак, який із початком повномасштабної війни виїхав до Європи разом із дружиною Сніжаною та дітьми.

Нині він подякував українським військовослужбовцям, які ціною власного життя захищають нашу рідну землю. І приготував для цього пісню.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

"Після чергового концерту в Європі на підтримку України мені надійшло повідомлення від учасника команди "30+" "Ліги Сміху" Вані Кухарчука, в якій я був тренером у мирний час: "Подивися, будь ласка, це відео Володимира Удовенко". Я не знав, хто це, бачив хлопця вперше, але пісня мене зачепила відразу. Пізніше мені розповіли його драматичну історію", - пише Сергій Бабкін.

Як виявилось, цей хлопець ніяк не ставився до музики до війни. Однак після 24 лютого все змінилося. Перші тижні Володимир жив у підвалі у Бучі, там і написав першу пісню. А повернувшись до Києва – почав записуватись на студії. А їхня спільна пісня про трагедію в Оленівці.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сім'я Сергія Бабкіна, фото: Instagram
Сім'я Сергія Бабкіна, фото: Instagram

"Яке хороше виконання, прекрасні слова та ваш голос набагато приємніше в українському виконанні", "Дуже сильно, без перебільшення, пісня претендент на звання найкращої з 24 лютого", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна розповіла про "манію", яку не в змозі здолати: "Тягне в ліс"

Як повідомляв "Знай.uа", Сергій Бабкін об'єднався з Гребенщиковим та іншими легендами задля підтримки України: "Боротьба зі злом"

Знай.uа писав, Сергій Бабкін з "5'nizza" розповів, які його плани безжально зруйнувала війна: "Мав святкувати..."