Маша Єфросініна, відома журналістка та телеведуча нещодавно розмістила відео на якому виглядає надто стрункою, що стурбувало шанувальників, які розхвилювалися про її діагнози. Маша вирішила. що разок можна відповісти на такі закиди, адже їх було надзвичайно багато.

У своєму Instagram Маша Єфросініна написала, що про її здоров'я як повинно, попіклуються вона сама та лікарі.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Шановні, дякую всім за приємні слова під попереднім дописом, і щиро не дякую за всі діагнози, що ви мені поставили! Для цього в мене є лікарі! А ви підіть, подивіться на себе в дзеркало та загляньте у свій холодильник – це і є ви! Щоразу виправдовуватися чи пояснювати я цього робити не буду. Якщо це відбувається – отже для цього є причини. Всі прихильники теорій про операції, блювання і глисти нехай ідуть в д**у, - написала телезірка

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також вона пригадала, що після того, як схудла після народження доньки на 17 кг, їй взагалі прописували, що вона не була вагітна, а просто зробила ліпосакцію.

З тих пір пройшло вже 18 років.. Газет вже майже не існує.. А от бажання людей обслюнявити чиюсь втрату або набір ваги залишається незмінним.. - зазначила Маша.

У коментарях написали:

"Мене дивує одне, вже на голову ракети падали, а ви як і раніше турбуєтесь хто та що про вас пише ...епт !!!", "Просто ті хто на стресі набрав, заздрять тим хто на тому ж стресі втратив", "Тю! А шо за заговір? То стрес! Я на третій день війни - відразу мінус 6 кіло! А я взагалі важу 56", - написали у коментарях.

Маша Єфросініна, коментрарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна, коментрарі. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросініна закрилася в одному номері з Дантесом та Дурнєвим та ощасливила хлопців: "Пожежа".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна знає напевне, у чому різниця між українцями та росіянами: "Ви постійно скиглите".

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Єфросиніна впустила світло в душу та покрутилася перед дзеркалом, налякавши шанувальників: "Нездорова"