Відома українська телеведуча та блогер Маша Єфросініна продемонструвала нове вбрання, але у шанувальників відвисла щелепа через худорлявість дівчини.

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросініна дефілювала у чорному вбранні — туніці та брючках. Красуня вирішали, що зараз не час впускати в свою душу темряву, та закликала українців триматися та долучатися до прекрасного.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Темні часи не повинні нести темряву в наші душі... - написала Маша англійською.

Проте жіночки в чаті помітили, що у дівчини нездорова худорлявість, попередньо повибачавшись перед зіркою:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Машенька не ображайся, будь ласка, але худорлявість нездорова", "Я ніколи такого нікому не пишу не кажу,але то вже сташненько худа. На вас же молодь дивиться, копіює,а рівнятись на не здоровий вигляд", "У вас так скоро анорексія почнеться, бережіть себе і своє здоров’я, заради вашої родини", "Маша наша зовсім схудла", "Машуня, давай трiшки кушай вже! Нам не все одно. Ми всi в стресах. Але", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Скриншот коментарів. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна знає напевне, у чому різниця між українцями та росіянами: "Ви постійно скиглите".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросініна показала, з якою усмішкою зустріла ранок суботи: "Коли прокинулась, а КримСький".

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова дізналася, як відома журналістка принизила Машу Єфросинину: "Як це бути дурепою?"