Маша Єфросиніна розповіла про новий досвід в її житті, та навтикала росіянам, через те, що вони радіють вибухам в сернах міст.

Маша Єфросініна виступила з місця, по якому стріляли окупанти. На своїй сторінці в instagram вона розповіла, що була вражена тим, скільки радості викликали діти та люди, що загинули під час масованого обстрілу.

Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросініна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Вона зазначила, що росіяни порівнюють обстріл кримського мосту з тими обстрілами мирних міст, не розуміючи, що міст - це груда бетону, а після обстрілу — з'явилася поміж нами.

Дівчина також принизливо відгукнулася на рахунок "диванних" експертів, яким всі винні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злорадність - доля слабких, громадяни росіяни! А нас ви тільки більше розлютили! І в рази сильніше згуртували проти вашої прогнилої наскрізь федерації нелюдів.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Зайшла в коментарі під відео…скільки ж цієї тупої, зомбованої, гнилої русні Вас дивиться і коментує Ваші пости! Вони окрім свого зомбоящика нічого в житті не бачили і не побачать
Підписуюсь під кожним словом!", "Тепер будуть свою національність боятися , як чорної оспи, бо весь світ вже ненавидить цих ублюдків", - написали у коментарях.

Скрин коментарів
Скрин коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросініна показала, з якою усмішкою зустріла ранок суботи: "Коли прокинулась, а КримСький"

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова дізналася, як відома журналістка принизила Машу Єфросинину: "Як це бути дурепою?".

Також "Знай.ua" інформував, донька Олі Полякової Маша зловтішається, що може відправляти окупантів красиво: "Не розуміє, як їх...".