Знаменитий український музикант Сергій Бабкін згадав про рідне місто та всі зльоти та падіння, які він там пережив. Також артист порадував милим фото із дружиною, яке опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін поділився новим фото, на якому позує, обійнявшись із дружиною Сніжаною. Обидва вони позують в однакових білих футболках із принтом, присвяченим їхньому рідному місту – Харкову. У підписі до знімку музикант згадав злети та падіння та все, що пов'язує його та дружину з містом.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

"Місто нашого життя, з яким пов'язано все, що у нас є. Найкраще і найрідніше у світі. Місто, де наш дім. Де народжувалися діти та пісні, де покохали один одного, любили, втрачали та знаходили. Де живуть наші друзі, а вулиці пам'ятають нас різними. Єдиний та неповторний – наш Харків. Місто-герой, місто сміливих та щасливих людей", - написав музикант.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Українці підтримали музиканта та його дружину, які змушені були виїхати з дітьми до Німеччини.

"Незламний Харків! Тримайтеся. Ми разом, Одеса з вами. Душа болить за всю країну", "Харків – залізобетон! Незламний та непокірний", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін заспівав про трагедію в Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це".

Також наш портал інформував, що Monatik вперше розповів, чому залишився в Європі і, як Потап, не приїжджав в Україну: "Я просто не міг".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва прикрила груди крихітними перлами і назвала 10 найголовніших смислів: "Новий вимір".