Одіозний бізнесмен та суддя "Ліги сміху" Гарік Корогодський часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч людей.

Нещодавно він розповідав, як не бути поганим українців у ході війни. І що треба робити, щоб совість була чистою.

Гарік Корогодський: джерело: Facebook
Гарік Корогодський: джерело: Facebook

Зараз він поділився лише одним знімком, але який зрозуміє кожен.

"2022. З'їм гарбузову кашу під чарку-другу, надухаюсь і в ліжко, дякую ЗСУ за свою осінь", - пише Гарік Корогодський у публікації.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

На знімку є і горілка, і гарбуз. А ще парфуми, які через етикетки можна переплутати з якоюсь медичною рідиною. У коментарях навіть з'явилися зірки, включаючи Ірину Сопонару з "Жіночого кварталу", яка заявила, що має такі ж парфуми.

Гарік Корогодський, фото: Instagram
Гарік Корогодський, фото: Instagram

"У мене теж такі парфуми", "Якщо змішати вийде хороший купаж", "Одне питання... де сало?", "Ой, за запахом те, що праворуч краще і насиченіше! Сантал - чистий кроповий розсіл від огірків", "Мені потрібні такі парфуми, тому що інше все є", "Ось ніколи такого не було і знову знову", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, друг Павла Зіброва Гарік Корогодський підказав, як не стати "дорогом" на війні: "Не ображайся"

Як повідомляв "Знай.ua", Гарік Корогодський викликав блювотний рефлекс українців пожадливістю до своєї дочки: "Я її хочу"

Знай.ua писав, Гарік Корогодський вразив правдою про звірства росіян у Бучі, страшніше Бабиного Яру: "Дітей немає, майже всіх вбили ..."