Чарівна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкт "Ліга сміху" Катя Нікітіна порадувала українців кумедним роликом, який опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє чимало часу своїй сторінці в соцмережі, де спілкується з шанувальниками та ділиться з ними моментами з особистого життя чи роботи, яка в неї також не нудна. Також нерідко вона показує свої хобі та захоплення, яких на пальцях не перерахувати.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Цього разу Катя Нікітіна порадувала фанатів веселим та добрим домашнім відео. У центрі кадру актриса та її домашня улюблениця, яку зірка взяла на руки та почала ритмічно танцювати під музику. Кицька в цей час смішно ловила волосся актриси лапками та ротом.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Ловіть для настрою", - підписала ролик зірка.

Шанувальники захопилися таким милим дуетом і залишили багато компліментів та реакцій під відео Каті Нікітіної.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Також наш портал інформував, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову згадала про злочини своєї колишньої батьківщини: "Доки земля-матінка терпітиме маніяка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".