Шанувальники найромантичнішого шоу України нарешті дочекалися і вже о 19:00 28 жовтня познайомляться з холостяком Алексом Топольським та претендентками на його серце.

Прем'єру проєкту спочатку відклали через великомашстабне військове вторгнення рф, а потім перенесли через ракетний обстріл України путінськими вояками.

Зараз українці зустрінуть оновлений "Холостяк", адже творці навіть озвучили його українською мовою. У той же час Алекс Топольський трохи відкрив завісу таємниці перед першою вечіркою.

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Головний холостяк розповів про свої очікування і надії від шоу та про перше враження:

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Настрій чудовий! Дуже хочу поринути в емоції та познайомитися з дівчатами. Звісно, мрію закохатися. Для мене важливо, аби це було справжнє щире почуття, яке я давно шукаю. Сподіваюсь, на проєкті я зможу знайти свою людину, з якою ми побудуємо стосунки, а в майбутньому, можливо, створимо сім’ю. Перша вечірка – дуже важлива подія. Відчуваю певний мандраж (усміхається). Але ні, я не хвилююсь. На мене очікує дійсно чарівна ніч... Найголовніше, аби дівчина залишалася собою за будь-яких обставин. Не намагалась грати роль чи здаватися кращою, ніж є насправді".

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

Алекс Топольский зізнається, що йому дуже подобаються подарунки, зроблені своїми руками. Адже дівчата часто тішать головних героїв проєкту певними сюрпризами. Холостяк цього сезону вважає, що саме в презенти, що зроблені власними руками, вкладається душа.

Не пройшов чоловік повз и "хімії", яку він відчуває з перших секунд спілкування:

а перші хвилини спілкування я вже можу зрозуміти, чи легко мені з цією людиною, чи виник зв'язок, чи ми на одній хвилі. У кожного з нас своя унікальна енергетика. Якщо вона поєднується, виникає та сама "хімія"."

Не пропустіть Першу вечірку 12 сезону романтичного реаліті «Холостяк» вже 28 жовтня, о 19:00 на СТБ.

Алекс Топольський. Фото: скріншот youtube
Алекс Топольський. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що українці "поховали" шоу "Холостяк" з Алексом Топольським через переклад солов'їною.

Раніше ми повідомляли про косметику, 12 апартаментів та 2 чоловіків вдома: 10 фактів про Алекса Топольського, які вас здивують, "Холостяк" вже скоро.