Якщо в кіно весільна церемонія відбувається за чітким сценарієм, то у реальному житті не завжди все йде за планом.

Відомі українські виконавці поділилися спогадами, як ледь не зіпсували свято через запізнення.

Свої історії вони розповіли журналістам програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Відомий співак Dzidzio був перед весіллям як на голках, адже його наречена Slavia не дуже поспішала: перед весіллям вона прикрашала місце церемонії власноруч.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

"Потому прикрасили весільний стіл цими листочками, шишечками, красиво так, такі якісь деталі, такі нюанси, таку красу, я це люблю", - згадує Slavia Ярослава Притула.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Захопившись окрасою, Ярослава запізнилася, але Михайло їй вибачив. Сьогодні пара вже не разом, але весілля і справді було красиве.

Slavia. Фото: скрін youtube
Slavia. Фото: скрін youtube

Український музикант Сергій Бабкін весілля просто проспав. Щоправда, і на перше побачення з майбутньою нареченою він теж спізнився на півтори години.

"Я тоді завжди спізнювався, я був зовсім непунктуальним, абсолютно", - зізнається співак.

Сніжани Бабкіної як завжди довелося чекати на нього і перед церемонією одруження.

"Ми з моєю подружкою стояли під дверима РАГСу в передчутті свята. О 10:50 дзвонить моя мама і пошепки запитує: «Сніжа, а Сергію будити?». Я не пам'ятаю що було потім... може я кричала чи матюкалася, а може просто втратила мову", - розповідає дружина співака.

Схопившись з ліжка в останню хвилину, Сергій таки прийшов до РАГСу.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Запізнитись на власне весілля – не найгірше, що може статися у святковий день, про це свідчить приклад Аліни Гросу. Співачка прийшла вчасно, а ось ведуча запізнилася, і не на годину, а на чотири. Церемонія б зірвалася, якби Аліну не врятував Павло Зібров, який був серед запрошених гостей.

"Мама підходить до нього і каже: Павле Миколайовичу, я вас благаю - розпишіть красиво", - згадує зірка українського шоу-бізу.

фото: скриншот youtube
фото: скриншот youtube

Нагадаємо, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала синові, що підріс: "ЄС моєї мрії".

Раніше ми повідомляли, що Аліна Гросу розповіла про стан після операції та поскаржилася на самоту.