Українська співачка та переможниця Євробачення-2010 Alyosha (Олена Кучер), яка також є багатодітною мамою та дружиною Тараса Тополі з гурту "Антитіла", частенько радує армію шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч людей.

Alyosha вирішила пояснити причину своєї недовгої відсутності в соцмережах, яку помітили віддані фанати. Артистка повідомила, що зараз живе ніби в іншому світі і хоче зустріти ранок удома, поряд із чоловіком. Також вона попросила набратися терпіння і зізналася, що скучила.

Скріншот із Instagram, Alyosha
Скріншот із Instagram, Alyosha

"Хочу, щоб ви, мої друзі ❤️, знали, що я вас люблю як і любила…що творю, як і творила…що всьому свій час….тому, терпіння і прийняття 🙏 Скучила за всіма безмежно, але відчуваю вас у серці, яке б’ється, живе…значить ми є!" - написала співачка.

Дружина Тополі видала фразу, що в тиші багато істини, проте вона зовсім не проти поспілкуватися з шанувальниками та готова відповісти на їхні запитання.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На акаунті музиканта також з'явилося спільне фото з Оленою та зворушливе зізнання у коханні до неї. Як відомо, пара зараз у розлуці через війну, але для Тараса це не має значення.

"Не Київ. Вечір – двісті сорок сьомий. Настрій – люблю. Місяць – і відстані не мають значення", - написав Тарас.

Раніше ми писали про те, що Alyosha розповіла, чи змінився Тарас Тополя після побаченого на війні: "Дивні моменти у поведінці"

Як повідомляв Знай.ua, Alyosha хотіла піти на війну разом із чоловіком Тарасом Тополею з "Антитіл", але зупинило лише одне: "Якби не діти..."

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" закликав готуватися до будь-яких сценаріїв після жорстоких обстрілів України: "Новий етап"