Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила трохи поговорити про її сина. Він людина непублічна, і не хоче популярності, тому розповіді про неї можна почути не так часто.

Але, цього разу ведучий Слава Дьомін під час інтерв'ю із співачкою все ж таки запитав у неї трохи запитань про сина. Його звуть Веніамін, і незабаром йому виповниться вже 14 років.

Інтерв'юер спочатку спитав, який син у Тіни Кароль, і чим він схожий на неї.

"Він класний. Він мій. Він дуже з гострим гумором. Він татов, люблю його шалено" - розповіла Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

З улюблених занять вона назвала лише одне, і як виявилося, воно досить неоднозначне - тролити один одного, жартувати люблять.

Варто зазначити, що незважаючи на свій юний вік, тривалий час він живе один в іншій країні. Мама хоче, щоб її син здобув гідну освіту, тому відправила його до Великобританії. Час від часу вона приїжджає, щоб відвідати його, і, навпаки, він на канікулах повертається на батьківщину.

Навчання проходить повністю англійською мовою, і відчуває хлопчик себе там як риба у воді, тому що він вільно ним володіє.

Тіна Кароль з сином, фото з фейсбук
Тіна Кароль з сином, фото з фейсбук

Хоч вони й рідко зустрічаються з мамою, вони постійно на зв'язку, і листуються протягом дня. Тому її підтримку він відчуває завжди.

Свого батька Веніамін мало пам'ятає, оскільки він помер, коли той був ще зовсім маленький. Євген Огір мав онкологію.

Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube
Тіна Кароль та Євген Огір, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Тіна Кароль визнала біль у суглобах, продовжуючи йти далі.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала 13-річного сина та зізналася, яким бачить його майбутнє.