Грандіозне шоу-детектив "Маска" на телеканалі "Україна" восени 2021 року розкрило обличчя, яке ховалося під маскою Баяна.

Це виявилася напарниця за сценою популярного українського артиста та зіркового детектива Андрія Данилка – мама Вєрки Сердючки. Вона ж – акторка Інна Білоконь.

Інна Білоконь, скриншот: Instagram Stories
Інна Білоконь, скриншот: Instagram Stories

"Підказки про Інну Білоконь. Цієї суботи маску зняв запальний Баян. Друзі, чи всі підказки ви розгадали?" - Запитали на проекті.

Саме тоді в українців була унікальна можливість дізнатися про таємні факти про "маму Вєрки Сердючки".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Першою підказкою був той факт, що в Нью-Йорку мама Інна разом із Вєркою Сердючкою крокували червоною доріжкою на прем'єрі фільму "Шпигунка".

Крім того, мама Інна знялася разом із Сердючкоцем у фільмі "Вірка Сердючка. Пригоди в Лондоні".

Також на сімейному фото було зображено Адольфа Гітлера. Псевдонім мами Вєрки Сердючки – Інна Адольфівна.

"Пишіть у коментарях, які підказки вам вдалося розшифрувати?" , - цікавляться автори проекту.

"Михалич" після того, як Данилко сказав, що тільки близькі так називають", "З Адольфом Гітлером", "Все. Там ще є фраза щось про те, що всі знають її та її відому дитину. Все було зрозуміло" , "Коли було відео з підказками, подумала, що це міг би бути сам Данилко, але він у журі, а після фрази про зіркову дитину, подумала про Інну. Неймовірна актриса! Просто неймовірна!" , - зізнаються фанати шоу.

Нагадаємо, що Інна Білоконь побажала "синові" Андрію Данилку на 49-річчя багато пачок доларів, ікри та алкоголю.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко "загубився" із мамою Вєрки Сердючки, але його швидко знайшли.