Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Учасники творчого об'єднання "Квартал 95" продовжили виконувати свою роботу, навіть незважаючи на війну з росією. Нині вони регулярно виступають на сцені і, звичайно, не забувають допомагати українській армії. Ірина Сопонару також бере активну участь і в зйомках, і в благодійних проектах.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

На цей раз артистка розмістила фото зі своїм колегою, Вовою Шумко. У кадрі вони захоплено дивляться на телефон та щось обговорюють. Як зізналася Ірина, в цей момент вона показувала йому свій онліфанс, де дівчата займаються розвагами для дорослих.

"Це я показую Вові @vovashumko свій онліфанс, якщо і ви хочете побачити, то вмикайте сьогодні Єдиний Квартал на @tet_tv о 19.00😉", - написала Сопонару.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники оцінили гумор зірок "Кварталу", а деякі не забули адресувати Ірині приємні комліменти.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Як повідомляв Знай.ua, красуня Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару поринула в екстаз: "Моя улюблена Страшка"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару із "Квартал 95" розповіла про зникнення Олега Винника: "Його тут усі так любили! Ну як так?"