У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Невідомо, скільки ж глядачів все ж таки подивилися перший випуск. Проте є й ті, хто відмовився від такого задоволення через переклад. Творці проекту вирішили не писати субтитри, а одразу накласти інший голос, який українською мовою говорив за всіх дівчат.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

"Які тільки коментарі я вчора не читав... Але, скажу чесно, я дуже радий, що наймасштабніше шоу нашої країни виходить українською мовою! Зараз усі ми, як ніколи, маємо підтримувати свою державу і поважати свою рідну мову! Так, випуски записані до всіх цих жахливих подій. Але я впевнений, що якби зйомки проходили зараз, то кожен із учасників "Холостяка" говорив би саме українською!", - пише Алекс Топольський.

Він звинуватив хейтерів українського озвучення у тому, що вони витрачають енергію дуже нерозумно. Це зайве і можна обійтися без цього. Також хлопець запропонував позбутися негативу та розчинитись у романтиці та пригодах, які подарують новий сезон.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Алекс Топольський із учасницею шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із учасницею шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ

"Один тупий голос дубляжу на всіх дівчат", "Спочатку можливо і ріже вуха, але згодом звикаєш і не звертаєш уваги. У нас є масштабніші проблеми...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Алекс Топольський вибрав красуню з Харкова: українці знайшли переможницю "Холостяк-12"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Цимбалюка, господиня будинку і навіть весілля: як пройшов 1 випуск шоу "Холостяк" з Алексом Топольським

Знай.ua писав, "Холостяк-12", 1 серія: Алекс Топольський змінив правила, а дівчата пішли на багато чого, щоб отримати хоча б білу троянду